STN P CEN /TS 13307-2: 2011 (49 2105), Drevené lamelové prírezy, prírezy s klinovým spojom a profilované polotovary na nenosné konštrukčné dielce Časť 2 Kontrola výroby - Šúriková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 13307-2: 2009