STN P CEN /TS 13307-2: 2011 (49 2105), Drevené lamelové prírezy, prírezy s klinovým spojom a profilované polotovary na nenosné konštrukčné dielce Časť 2 Kontrola výroby - Šúriková, Anna; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 13307-2: 2009
Táto predbežná norma je určená na overenie
Spracovateľ: Anna Šúriková. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Keywords: normy