TNI CEN/TR 15932: 2011 (64 0030), Technická normalizačná informácia. Plasty. Odporúčania týkajúce sa terminológie a charakterizácie biopolymérov a bioplastov. - Nagyová, Margita (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN/TR 15932: 2010