TNI CEN/TR 15932: 2011 (64 0030), Technická normalizačná informácia. Plasty. Odporúčania týkajúce sa terminológie a charakterizácie biopolymérov a bioplastov. - Nagyová, Margita; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 39 Plasty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN/TR 15932: 2010
Spracovateľ: Margita Nagyová. Technická komisia: TK 39 Plasty
Keywords: normy