STN EN ISO 1452-3: 2011 (64 3212), Potrubné systémy z plastov na zásobovanie vodou a na podzemné a nadzemné tlakové kanalizačné potrubia a stoky. Nemäkčený polyvinylchlorid (PVC-U) Časť 3 Tvarovky (ISO 1452-3: 2009, opravená verzia 2010-03-01) - Pašek, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 1452-3: 2010