STN EN ISO 1452-5: 2011 (64 3212), Potrubné systémy z plastov na zásobovanie vodou a na podzemné a nadzemné tlakové kanalizačné potrubia a stoky. Nemäkčený polyvinylchlorid (PVC-U) Časť 5 Vhodnosť sysému na daný účel (ISO 1452-5: 2009, opravená verzia 2010-03-01) - Pašek, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 1452-5: 2010
Táto norma nahrádza STN EN ISO 1452-5 zo septembra 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Pašek. Technická komisia: TK 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov
Keywords: normy