STN P CEN/TS 15401: 2011 (65 7508), Tuhé alternatívne palivá. Stanovenie sypkej hmotnosti. - Stacho, Dušan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 15401: 2010