STN P CEN/TS 15401: 2011 (65 7508), Tuhé alternatívne palivá. Stanovenie sypkej hmotnosti. - Stacho, Dušan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 15401: 2010
Táto predbežná norma je určená na overenie
Spracovateľ: Dušan Stacho. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Keywords: normy