STN EN 15643-1: 2011 (73 0901), Trvalá udržateľnosť výstavby. Posudzovanie udržateľnosti budov Časť 1 Všeobecný rámes - Vilčeková, Silvia (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15643-1: 2010