STN EN 1999-1-1 + A1: 2011 (73 1501), Eurokód 9. Navrhovanie hliníkových konštrukcií Časť 1-1 Všeobecné pravidlá pre konštrukcie (obsahuje zmenu A1: 2009) - Baláž, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1999-1-1 + A1: 2007 vrátane jej zmeny A1: 2009