STN EN 13286-2: 2011 (73 6181), Nestmelené a hydraulicky stmelené zmesi Časť 2 Laboratórna skúšobná metóda merania porovnávacej objemovej hmotnosti a vlhkosti. Proctorova skúška - Fonód, Adrián (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13286-2: 2010