STN EN 13286-2: 2011 (73 6181), Nestmelené a hydraulicky stmelené zmesi Časť 2 Laboratórna skúšobná metóda merania porovnávacej objemovej hmotnosti a vlhkosti. Proctorova skúška - Fonód, Adrián; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 94 Cestné staviteľstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13286-2: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 13286-2 z mája 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Adrián Fonód. Technická komisia: TK 94 Cestné staviteľstvo
Dátum účinnosti opravy normy: marec 2013
Keywords: normy