STN EN 12227: 2011 (91 1020), Detské ohrádky do bytových priestorov. Bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy. - Šúriková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12227: 2010