STN EN 12227: 2011 (91 1020), Detské ohrádky do bytových priestorov. Bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy. - Šúriková, Anna; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12227: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 12227-1 a STN EN 12227-2 z januára 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Anna Šúriková. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Keywords: normy