STN EN 13306: 2011 (95 0101), Údržba. Terminológia údržby. - Grenčík, Juraj; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13306: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 13306 z júna 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Juraj Grenčík.
Norma je nahradená normou STN EN 13306 z októbra 2018 v celom rozsahu
Keywords: normy