STN EN 60127-2/A2: 2011 (35 4730), Miniatúrne poistky Časť 2 Trubičkové poistkové tavné vložky. Zmena A2 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A2 STN EN 60127-2: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60127-2: 2003/A2: 2010