STN EN 60127-2/A2: 2011 (35 4730), Miniatúrne poistky Časť 2 Trubičkové poistkové tavné vložky. Zmena A2 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A2 STN EN 60127-2: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60127-2: 2003/A2: 2010
Spracovateľ: Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy