STN EN 60335-2-2/A11: 2011 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-2 Osobitné požiadavky na vysávače a čistiace spotrebiče odsávajúce vodu. Zmena A11 - Vámošiová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A11 STN EN 60335-2-2: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-2: 2003/A11: 2010
Spracovateľ: Iveta Vámošiová. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Dátum účinnosti opravy normy: september 2012
Keywords: normy