STN EN 60335-2-3/A11: 2011 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-3 Osobitné požiadavky na elektrické žehličky. Zmena A11 - Vámošiová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A11 STN EN 60335-2-3: 2003 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-3: 2002/A11: 2010