STN P CEN ISO/TS 21003-7/A1: 2011 (64 3110), Viacvrstvové potrubné systémy na rozvody teplej a studenej vody vnútri budov Časť 7 Odporúčania na posudzovanie zhody (ISO/TS 21003-7: 2008/Amd 1: 2010). Zmena A1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A1 STN P CEN/TS 21003-7: 2009 je slovenskou verziou európskej technickej špecifikácie CEN ISO/TS 21003-7: 2008/A1: 2010