STN P CEN ISO/TS 21003-7/A1: 2011 (64 3110), Viacvrstvové potrubné systémy na rozvody teplej a studenej vody vnútri budov Časť 7 Odporúčania na posudzovanie zhody (ISO/TS 21003-7: 2008/Amd 1: 2010). Zmena A1 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A1 STN P CEN/TS 21003-7: 2009 je slovenskou verziou európskej technickej špecifikácie CEN ISO/TS 21003-7: 2008/A1: 2010
Táto predbežná norma je určená na overenie
Spracovateľ: Technická komisia: TK 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov
Keywords: normy