STN EN 1995-1-2/NA: 2011 (73 1701), Eurokód 5. Navrhovanie drevených konštrukcií Časť 1-2 Všeobecné pravidlá. Navrhovanie konštrukcií na účinky požiaru. Národná príloha - Olbŕímek, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1995-1-2: 2008