STN ISO 11843-5: 2011 (01 0280), Detekčná schopnosť Časť 5 Metodika v prípade lineárnej a nelineárnej kalibrácie - Janiga, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 11843-5: 2008