STN ISO 11843-5: 2011 (01 0280), Detekčná schopnosť Časť 5 Metodika v prípade lineárnej a nelineárnej kalibrácie - Janiga, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 71 Aplikácie štatistických metód v riadení kvality (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 11843-5: 2008
Spracovateľ: Ivan Janiga. Technická komisia: TK 71 Aplikácie štatistických metód v riadení kvality
Keywords: normy