STN ISO 80000-1: 2011 (01 1301), Veličiny a jednotky Časť 1 Všeobecne - Mikulecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 80000-1: 2009
Táto norma nahrádza STN ISO 31-0 z 1. 7. 1997 a STN ISO 1000 + Amd 1 z 1. 3. 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Mikulecký.
Norma je nahradená normou STN EN ISO 80000-1 z decembra 2013 v celom rozsahu
Keywords: normy