STN EN 15316-2-3: 2011 (06 0232), Vykurovacie systémy v budovách. Metóda výpočtu energetických požiadaviek systému a účinnosti systému Časť 2-3 Systémy rozvodu tepla - Magyar, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15316-2-3: 2007