STN EN 15316-2-3: 2011 (06 0232), Vykurovacie systémy v budovách. Metóda výpočtu energetických požiadaviek systému a účinnosti systému Časť 2-3 Systémy rozvodu tepla - Magyar, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 92 Vykurovacie systémy v budovách (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15316-2-3: 2007
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15316-2-3 z decembra 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Magyar. Technická komisia: TK 92 Vykurovacie systémy v budovách
Keywords: normy