STN EN 12542: 2011 (07 3315), Zariadenie a príslušenstvo na LPG. Stabilné zvárané valcovité nádoby z ocele sériovej výroby na skladovanie skvapalneného uhľovodíkového plynu (LPG) s objemom najviac 13 m³. Navrhovanie a výroba. - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12542: 2010
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12542 z januára 2011, ktorá od 1. 1. 2011 nahradila STN EN 12542 z októbra 2003 a STN EN 14075 z decembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák.
Keywords: normy