STN EN 12080 + A1: 2011 (28 2210), Železnice. Nápravové skrine. Valivé ložiská (Konsolidovaný text). - Filippi, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12080: 2007 + A1: 2010