STN EN 12080 + A1: 2011 (28 2210), Železnice. Nápravové skrine. Valivé ložiská (Konsolidovaný text). - Filippi, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 38 Valivé ložiská (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12080: 2007 + A1: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 12080 z júna 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Filippi. Technická komisia: TK 38 Valivé ložiská
Keywords: normy