STN EN 12081 + A1: 2011 (28 2215), Železnice. Nápravové skrine. Mazivá na mazanie (Konsolidovaný text). - Filippi, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12081: 2007 + A1: 2010