STN EN 12082 + A1: 2011 (28 2220), Železnice. Nápravové skrine. Skúška výkonnosti (Konsolidovaný text). - Filippi, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12082: 2007 + A1: 2010