STN EN 14601 + A1: 2011 (28 2243), Železnice. Priame a rohové koncové kohúty hlavného a napájacieho potrubia brzdy (Konsolidovaný text). - Masár, Róbert; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 88 Železničné dráhy a železničné koľajové vozidlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14601: 2005 + A1: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 14601 z decembra 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Róbert Masár. Technická komisia: TK 88 Železničné dráhy a železničné koľajové vozidlá
Keywords: normy