STN EN 61558-2-3: 2011 (35 1330), Bezpečnosť transformátorov, tlmiviek, napájacích zdrojov a ich kombinácií Časť 2-3 Osobitné požiadavky na zapaľovacie transformátory pre plynové a naftové horáky a ich skúšky - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61558-2-3: 2010