STN EN 61558-2-8: 2011 (35 1330), Bezpečnosť transformátorov, tlmiviek, napájacích zdrojov a ich kombinácií Časť 2-8 Osobitné požiadavky na transformátory a napájacie zdroje pre zvončeky a gongy a ich skúšky - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61558-2-8: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 61558-2-8 z augusta 2002 v celom rozsahu. STN EN 61558-2-8 z augusta 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 1. 7. 2013
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš.
Keywords: normy