STN EN 15210-2: 2011 (65 7407), Tuhé biopalivá. Stanovenie mechanickej odolnosti peliet a brikiet Časť 2 Brikety - Chovancová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15210-2: 2010