STN EN 15210-2: 2011 (65 7407), Tuhé biopalivá. Stanovenie mechanickej odolnosti peliet a brikiet Časť 2 Brikety - Chovancová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15210-2: 2010
Spracovateľ: Iveta Chovancová. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Keywords: normy