STN EN 1993-1-4: 2011 (73 1401), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 1-4 Všeobecné pravidlá. Doplnkové pravidlá pre nehrdzavejúce ocele - Bujňák, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1993-1-4: 2006
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1993-1-4 z apríla 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Bujňák. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Keywords: normy