STN EN 1993-1-6: 2011 (73 1401), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 1-6 Pevnosť a stabilita škrupinových konštrukcií - Vičan, Jozef; Odrobiňák, Jaroslav; Sýkora, Marián (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1993-1-6: 2007 vrátane jej opravy AC: 2009