STN EN 1993-1-6: 2011 (73 1401), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 1-6 Pevnosť a stabilita škrupinových konštrukcií - Vičan, Jozef; Odrobiňák, Jaroslav; Sýkora, Marián; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1993-1-6: 2007 vrátane jej opravy AC: 2009
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1993-1-6 z augusta 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Vičan, Jaroslav Odrobiňák, Marián Sýkora. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Keywords: normy