STN EN 1993-1-11: 2011 (73 1401), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 1-11 Navrhovanie konštrukcie s ťahanými prvkami - Kmeť, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1993-1-11: 2006 vrátane jej opravy AC: 2009