STN EN 1993-1-11: 2011 (73 1401), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 1-11 Navrhovanie konštrukcie s ťahanými prvkami - Kmeť, Stanislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1993-1-11: 2006 vrátane jej opravy AC: 2009
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1993-1-11 z apríla 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Stanislav Kmeť. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Keywords: normy