STN EN ISO 18857-2: 2011 (75 7523), Kvalita vody. Stanovenie vybratých alkylfenolov Časť 2 Stanovenie alkylfenolov, ich etoxylátov a bisfenolu A v nefiltrovaných vzorkách plynovou chromatografiou s hmotnostnou spektrometriou po extrakcii na tuhej fáze a po derivatizácii - Kozáková, Alena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 18857-2: 2009
Spracovateľ: Alena Kozáková. Technická komisia: TK 27 Kvalita a ochrana vody
Keywords: normy