STN EN 13965-2: 2011 (83 8200), Charakterizácia odpadov. Terminológia Časť 2 Termíny a definície týkajúce sa manažérstva - Bodíková, Elena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13965-2: 2010