STN EN 13965-2: 2011 (83 8200), Charakterizácia odpadov. Terminológia Časť 2 Termíny a definície týkajúce sa manažérstva - Bodíková, Elena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 31 Odpadové hospodárstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13965-2: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 13965-2 z júna 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Elena Bodíková. Technická komisia: TK 31 Odpadové hospodárstvo
Keywords: normy