STN EN 15149-1: 2011 (65 7412), Tuhé biopalivá. Stanovenie rozdelenia veľkosti častíc Časť 1 Metóda s vibračným sitom s veľkosťou otvorov 1 mm a viac - Pokorná, Lýdia; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15149-1: 2010
Spracovateľ: Lýdia Pokorná. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Keywords: normy