STN EN 23661/Z1: 2011 (11 1769), Odstredivé čerpadlá s axiálnym vstupom. Rozmery základových dosiek a montážne rozmery. Zmena 1. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Označenie normy sa mení na: STN EN ISO 3661
Keywords: normy