STN EN ISO 2858: 1998 (11 3050), Odstredivé čerpadlá s axiálnym vstupom PN - 16. Označovanie, menovitý pracovný bod a rozmery. - Hrčák, Matej; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 57 Čerpadlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 1998)
Táto národná norma je identická s EN 22858: 1993 a je vydaná so súhlasom CEN Brusel, Belgicko
Táto norma nahrádza STN 11 3050 z októbra 1992 v celom rozsahu
Spracovateľ: Matej Hrčák. Technická normalizačná komisia: TNK 57 Čerpadlá
Keywords: normy