STN EN 50131-5-3/IS1: 2011 (33 4591), Poplachové systémy. Elektrické zabezpečovacie systémy Časť 5-3 Požiadavky na prepojovacie zariadenia využívajúce techniku rádiového prenosu. Interpretačný list IS1 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 106 Poplachové systémy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Tento interpretačný list IS1 k STN EN 50131-5-3: 2006 je slovenskou verziou interpretačného listu EN 50131-5-3: 2005/IS1: 2010
Spracovateľ: Technická komisia: TK 106 Poplachové systémy
Keywords: normy