STN 35 4184/A2: 2011, Elektrické príslušenstvo. Prenosné prístroje s ochranou na rozdielový prúd bez vstavanej nadprúdovej ochrany pre domácnosť a na podobné používanie (PRCD). Zmena A2. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A2 STN 35 4184: 2003 obsahuje HD 639 S1: 2002/A2: 2010